2021 Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi

Sayın Velilerimiz, Değerli Öğrencilerimiz,

Tüm sınıf düzeylerinde yapılması planlanan Eylül dönemi sorumluluk sınavları,  1 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında, aşağıda isimleri bulunan öğrencilerimize yönelik uygulanacaktır.

Öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için aşağıda belirtilen tarih ve saatte belirtilen salonda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava gelirken maske-mesafe-hijyen kuralına riayet edilmesi gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

AÇIKLAMAYI LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ.

1- 2021 Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavına Katılacak Öğrenci  Listesi İçin Lütfen Tıklayınız.

2021 Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Programı  İçin Lütfen Tıklayınız.

2-Hangi sınavlardan sorumlu olduğunuzu öğrenmek için öncelikle yukarıdaki pdf dosyasını indiriniz.

3- pdf dosyasını açtıktan sonra Ctrl+F tuşlarına birlikte basıp ya da  telefonunuzun "sayfada bul" özelliğini kullanarak   okul numaranızla arama yapınız.

4- Sorumlu olduğunuz derslere ait sınav tarihleri ve saatleri  aşağıdadır.

5- Salgın önlemleri dahilinde sınava maskesiz gelmeyiniz.

6- Sınavlarda pandemi önlemleri doğrultusunda her öğrenci kendi kalemi ve silgisini getirmelidir.

7- 2019-2020 eğitim ve öğretim yılındaki derslerden sorumlu geçen öğrenciler; bu derslerin birinci dönem konu ve kazanımlarından sorumluluk sınavına tabi tutulacak ve sorumlulukları kalkana kadar girecekleri sorumluluk sınavlarında sadece 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının birinci dönem konu ve kazanımlarından sorumlu olacaklardır.

8- 2020-2021 eğitim ve öğretim yılındaki derslerden sorumlu geçen öğrenciler ise; bu derslerin birinci ve ikinci dönem konu ve kazanımlarından sorumluluk sınavına tabi tutulacaklardır.

UYARI: Covid-19 teşhisi olan, temaslısı olan, hastalık şüphesi olan (ateş, öksürük, boğaz ağrısı vb.  belirtileri olan) ve  karantinada olan öğrencilerimiz kesinlikle sınava gelmemelidir.

Yayın: 26.08.2021 - Güncelleme: 26.08.2021 15:18 - Görüntülenme: 1418