Haz

Okulumuza yerleşmek isteyen gençlerimiz ve onların velileri için okulumuz hakkında merak ettikleri bilgileri aşağıda açıklamaya çalıştık. Herhangi bir konuda bilgi almak ve destek istemek için okulumuz yaz aylarında da açık olacaktır.

May

HAZİRAN 2023 VSORUMLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ VE SINAV PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİESİNİZ.

Haz

İTO hamimiz Sayın Cengiz BALÇIK aracılığı ile gönderilen ödüller, 9-10-11-12. sınıf birincilerimize ve ikincilerimize takdim edildi.

Haz

Erasmus K102-2019 projemiz kapsamında Frankfurttaki yaşlı bakım merkezlerinde staj yapan öğrencilerimiz arkadaşlarına sunum yaptı, stajlarıyla ilgili bilgi aktardı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İstanbul Valiliği koordinesinde, Bahçelievler Kaymakamlığı, Bahçelievler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere "Bahçelievler KanVer, CanVer"projesine okulumuz 24 Aralık Cuma günü saat 11.00' da katılcaktır. Değerli velilerimizin katılımını bekliyoruz.