İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

1. ORTAK SINAV

Eyl

Orta öğretim kurumları yönetmeliği gereğince Her Öğretim yılında "Eylül ayında Okulların açıldığı hafta" Şubat ayında "Sömestre tatilinin sonunda okulların açıldığı hafta" ve Haziran Ayında Okullar kapanmadan Önce öğrencilerin önceki yıllardan başarısız oldukları ve ddevam eden sorumlu derslerini geçebilmeleri için "Sorumluluk Sınavları" Yapılmak zorundadır.

SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sayın Velilerimiz, Değerli Öğrencilerimiz,

Tüm sınıf düzeylerinde yapılması planlanan Eylül dönemi sorumluluk sınavları,  1 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında, aşağıda isimleri bulunan öğrencilerimize yönelik uygulanacaktır.

Öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için aşağıda belirtilen tarih ve saatte belirtilen salonda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava gelirken maske-mesafe-hijyen kuralına riayet edilmesi gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tem

2020-2021 Öğretim Yılında haftalık ders çizelgesi kapsamında Hastanede Beceri Eğitimi dersine karşılık olarak haftada 24 saat (3 gün) eğitim yapılacaktır.